Hög tid att få bostadens fönster putsade

Rena och skinande fönster kan verkligen skapa en ren och fräsch känsla till hela bostaden. Fönsterna blir efter en säsong lätt smutsiga av avgaser, smuts och damm som flyger runt i luften. När solen ligger på är det lätt att se precis all smuts och fläckar som blivit under den gångna säsongen. Se till att få skinande fina fönster och boka in en fönsterputs under veckan.

Putsa fönsterna säkert

Om du ska putsa fönsterna själv kräver det oftast både jobb och kunskap. Först och främst behöver du fönsterputs och verktyg för att få fönsterna rena. Vissa använder dyra medel till fönsterputs medan vissa tvättar fönstr med husmorstips som ättika och vatten.

Tänk också på att om du har fönster som sitter på ett högt ställe så måste du vara väldigt aktsam. Fönster högt upp eller på ett otympligt ställe kan nämligen innebära livsfara om det inte blir utfört på ett säkert och korrekt sätt.

Be om hjälp med fönsterputsning

Se till att inte råka ut för någon onödig olycka och ta hjälp med att få dina fönster putsade om det gäller höga höjder. Läs mer och ordna med fönsterputs i Stockholm redan idag, snabbt och smidigt via nätet.