Ny TV hem – köp en smart TV

De allra flesta tv:s som säljs nuförtiden är smart-tv:s. De ansluter till internet, har inbyggda streamingtjänster och är därmed navet för underhållning i vardagsrummet. På till exempel CDON är utbudet av smart-tv:s stort och priserna håller alltid för att jämföra. Där kan du även jämföra olika aktörer mot varandra på deras marketplace.

Skarp bild

Du ska kunna njuta av att titta på din tv och de allra flesta smart-tv:s som finns i butik har tekniken OLED som ger en skarp bild där detaljerna är tydliga. Som ett resultat av detta blir din tv som ett gott alternativ till en bioupplevelse.

Olika storlekar

De allra största smart-tv fyller en hel vägg men de finns i många olika storlekar, därför kan det vara bra att till exempel veta hur nära du ska sitta din tv innan du slår till på ett köp.

Jämför priser

En smart-tv kan kosta allt ifrån några tusenlappar till väldigt mycket mer än så. Plånboken får styra ditt köp men däremot är det bra om du läser på lite innan om vad du behöver för just dina förutsättningar. Här kan man självklart prioritera olika utefter behov, behöver du kanske specifika anslutningar till din tv eller prioriterar du storleken först?