Piffa till hemmet inför ett födelsedagskalas

Det är så roligt med kalas! Ett födelsedagskalas kan med fördel hållas på hemmaplan i din lägenhet eller hus. Inför planerandet finns det dock ett par saker som kan vara värda att komma ihåg för ett lyckat resultat.

Anpassa för födelsedagsbarnet

Du behöver planera kalaset utifrån vem som fyller år. Din favoritfärg kanske är rosa, men är det en färg din partner skulle uppskatta på sitt kalas? Uppskattar födelsedagsbarnet champagne är ett tema med fokus på bubbel såklart perfekt. Om födelsedagsbarnet istället är ett barn kan du lätt anpassa temat efter barnets intresse, som exempelvis en Disneyfigur eller annan idol. Saker till kalaset kan du med några få klick shoppa på nätet, det är så smidigt för att spara tid.

Piffa med känsla

Alla kommer att minnas ditt anordnade födelsedagskalas om du lagt ner tid på färg, form och personlighet, vilket dessutom även kommer göra gästerna glada. Köp in noga uttänkta saker till kalaset för att piffa ditt hem med och se till att de matchar födelsedagsbarnets personlighet. Gör ditt hem till en unik plats för firandet. Se till att städa bort saker som lösa pryttlar, leksaker, räkningar och gamla tidningar samt håll köksdelen ren. Köket är nämligen en plats där många gäster till slut hamnar under kalasets gång.