Väggarna kan användas till mycket

Väggarna i vårt hem har ett stort mått av potential och det är upp till oss att använda dem så gott vi bara kan. Nu ska vi ju dock inte säga att det finns en massa rätt och fel när det kommer till inredning. Men det gäller att hitta vad som är rätt för dig.

Snygga tavlor och posters

Det mest självklara för många är ju att hänga upp något som tavlor och posters på väggarna. Och det finns goda anledningar till varför detta nog är det första många kommer att tänka på. Det finns något där ute för praktiskt taget alla smaker och stilar. Tittar du in på en butik online märker du nog snabbt hur sant detta är. Tavlor och posters kan dessutom hängas helt separat eller i grupper för att skapa en helhet som säger mer än bara sina individuella delar.

Förvaring av olika slag

Förvaring är en viktig fråga i alla hemmets rum från badrum och kök till sovrum och vardagsrum. Allt från bokhyllor, enskilda hyllmetrar, upphängda skåp och ibland även bara enkla krokar kan sättas upp på väggen för att hålla både det ena och det andra. Och det kan ju vara allt från rent praktisk förvaring till med dekorativ.

Vackra fondväggar

Om du inte känner för att hänga upp en tavla eller tycker att förvaringen i rummet behöver något tillskott kan du alltid satsa på något som en vacker fondvägg. Du kan hitta nästan allt mellan himmel och jord när det kommer till fondtapeter idag. Och medan det kan krävas att du letar runt ett tag finns det nästan säkert något som skulle passa din stil och rummet du vill förvandla.