Personlig inredning till hemmet

Inredning är något som engagerar oss svenskar. För många är det ett stort intresse och de flesta verkar ha en liten inredare inom sig som bara längtar efter att komma ut. Vissa gör det naturligtvis bättre än andra men det är inget snack om saken. Det ligger mycket prestige i att ha ett väl inrett, originellt och exklusivt hem. Det går inte längre att åka till Ikea och köpa hela bohaget på en gång för att sedan ha ett hus eller en lägenhet som liknar var och var annat hem i Sverige. Nu ska inredningen vara personlig och originell. Gärna moderna, avskalade designmöbler blandat med äldre, mer rustika föremål med ordentlig patina. Här tipsar den kända inredaren Lulu Carter om hur man får till sin personliga inredningsstil.

Satsa på kvalitet

Inredning av vardagsrumIdag finns det också, tack vare internet, ett helt annat utbud än för bara några år sedan. Detta innebär att det inte längre finns någon ursäkt för att köpa standardgrejer som alla andra också har. Nu har alla möjlighet att hitta unika möbler och detaljer till sitt hem. Se till att utnyttja den möjligheten, på internet kan du idag hitta mycket unikt hantverk och annat som du inte sett i de vanliga möbelvaruhusen. Företaget som har funnits i över hundra år jobbar enbart med etablerade leverantörer som är kända för sin goda kvalitet. I längden är det också kvaliteten som gör skillnad när du inreder ditt hem och billiga möbler kan till slut bli dyra när du får köpa nya eller reparera de befintliga allt för ofta.

Anlita en expert

Är du inte en av dem som uppskattar att spendera timmar framför datorn på jakt efter den perfekta möbeln eller hela dagar med att dammsuga loppisar och auktioner i jakt på det ultimata fyndet? Det finns naturligtvis hjälp att få. Man kan numera anlita en egen personliga inredare, dessa experter hjälper dig att skapa ett personligt och unikt hem.